Egy tökéletes szolgáltatás

Az ember manapság már nem elegendő hogy ha egy stabil megoldásra törekszik egy – egy problémát tekintve, hiszen sokszor még akkor is mellé tudunk lőni a választásban, hogy ha a tökéletesre és a maximálisra törekszünk. Én például számtalanszor gondoltam már hogy mindent elkövettem hogy egy szolgáltatás tekintetében a lehető legjobb megoldást válasszam, mégis félre csúszott a döntés, melynek eredménye ennek hatására nem hogy a maximumot nem nyújtotta, de a kívánt minimális minőséget sem érte el. Persze abban az esetben, hogy ha a munka újra kezdhető és az eredmény javítható, csak az ember költségvetése bánja a hibás választást, ha azonban adatok vesznek el mondjuk egy telefon vagy laptop esetében, már más a következmény sajnos.

Én a legutóbb például hosszas keresgélés után választottam magamnak egy iphone szervíz csapatot, akik eredményei jók voltak a neten közzétett adatok alapján, így azt gondoltam, hogy ez az én esetemben sem lehet máshogy, azonban a kijelzőcsere nem csak hogy nem sikerült tökéletesen a telefonomon, de teljesen használhatatlan volt a készülék amit visszakaptam, és bár a csapat biztosított volna hogy megoldják a hibát, mivel a munkámhoz másnap már szükségem volt a telefonomra nem várhattam a megoldásra, cselekednem kellett, méghozzá több hibázási lehetőség nélkül.

Hála a jó égnek az egyik nagyon jó barátom ajánlott egy csapatot, az iszereles csapatát, akik az iphone gyors szerviz szolgáltatásukkal minden problémám megoldották, hiszen másnap már a tökéletes készülék volt a kezemben. Én tehát azt mondom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az ember nem hibázhat a döntés tekintetében, és ilyenkor megéri segítséget, ajánlást kérni a barátoktól, ismerősöktől, másrészt pedig ha iphone szerviz csapatra lenne szükségük, csakis az iszereles csapatát ajánlom, mert biztos vagyok benne, hogy az ő munkájukkal és eredményeikkel elégedett lesz bárki aki betér hozzájuk.