A legjobb csapat akikkel valaha találkoztam

Az ember nagyon sok összetevőt kell hogy figyelembe vegyen hogy ha jól működő és hosszú távon is eredményes céget szeretne alapítani és működtetni. Nem beszélve arról, hogy egy bizonyos idő után már a kollégák megélhetése és jövője is a vállalkozó vállát nyomja, hiszen egy rossz döntés évekre vissza tudja vetni a cég működését és fejlődését, nem beszélve arról, hogy akár a nehéz anyagi helyzet elbocsátásokat vagy akár a tevékenység befejezésének kényszerét vonhatja maga után. Persze ha az ember teljesen kézben tartja a dolgokat, akkor ennek az esélye minimálisra csökken, ráadásul a felhalmozott tartalékok minden ilyen kisebb nem várt esemény során hatalmas biztonságot és megoldási lehetőséget kínálnak.

Persze a tevékenységtől függően lehetnek olyan feladatok és fontos tényezők, amiket nagyon pontosan szem előtt kell tartani, akár még akkor is, hogy ha szorosan nem kapcsolódnak a tevékenységhez vagy a minőségi munkavégzéshez. Ilyen például a munkavédelem feladata az építőipar területén. Persze lehet kényszermegoldásként szerződést kötni egy olyan céggel aki a törvényi megfelelést biztosítja, ez által nem fog a vállalat hatalmas büntetéseket kapni egy-egy ellenőrzés során, valódi védelmet azonban nem fog a vállalkozó csapatára és tevékenységére nézve nyújtani ez a fajta szolgáltatás. Nehezebb és több időt vesz igénybe az a fajta keresés, ami egy biztos és biztonságos működést nyújtó munkavédelmet eredményez, de tapasztalatból mondom, hogy bizony megéri.

Mi ugyanis ezt a valódi védelmet nyújtó szolgáltatást választottuk, és bizony történt is már olyan nem várt esemény, amely az activesafety csapata nélkül hatalmas károkat és akár még emberéletet is követelt volna, és valószínűleg ez által a tevékenység befejezését követelte volna. A mi cégünknél már közel húsz fő dolgozik, és a felépített munkavédelmi rendszer és munkavédelmi oktatás valóban olyan biztonságot nyújt számunkra, hogy kisebb balesetek előfordulhatnak, de nagyobb katasztrófák biztosan nem, ami számomra és a többi cégvezető számára, de azt hiszem a munkavállalók számára is hatalmas nyugalmat biztosít.