Új élet, új munka, új kihívások

Az ember életében vannak jó fordulópontok, melyek akár tervezetten is végibe mehetnek és persze vannak olyanok, amiket sosem tervezett volna, és hihetetlen nehézségeket és sokszor fájdalmakat adnak, mégis egy pár év múlva visszatekintve nem csak egy hatalmas fordulópontot adtak az embernek, hanem egy tökéletes új jövőt és új célokat is egyben. Persze ott és abban a percben nem volt könnyű megtartani az embernek a hitét és a magabiztosságát, de ha ez mégis sikerült, akkor visszatekintve még talán sokszor hálát is érez a sors felé.

Én is így lettem vállalkozó, hiszen mint sokan mások, én is egy kis cégnél dolgoztam, volt egy boldognak mondható családi életem, én legalábbis azt gondoltam hogy minden rendben van, aztán persze egyik pillanatról a másikra igazság szerint össze is dőlt az egész. A feleségem közölte, hogy másba lett szerelmes, és a nemrég vásárolt és felújított családi házat ő bizony elhagyja és mással kezd közös életet. Mindent amit addig felépítettem el kellett dobnom, hiszen nyilván a házat eladtuk, és a környéken sem szerettem volna tovább maradni, úgyhogy új élet reményében a fővárosba költöztem és úgy döntöttem, hogy belekezdek abba, amibe a kapcsolatunk előtt szerettem volna, és nyitok egy kis cukrászdát.

Persze mondanom sem kell, hogy nem sokkal később megkezdődtek a lezárások és azt sem tudtam, hogy hirtelen mitévő legyek, hiszen pont akkor történt az egész, amikor már volt egy jónak mondható ügyfélköröm. Bezárásban nem is gondolkodhattam, ezért én is az internet világa felé fordultam és elvitelre neten keresztül kiszállítással kezdtem el dolgozni. Azt kell mondjam, hogy a terv tökéletes volt, de mit sem ért volna a fotoda csapata által nyújtott tökéletes ételfotózás nélkül, hiszen ennek segítségével az emberek biztosak abban, hogy minőséget és valódi finomságokat kapnak, és nem félnek rendelni. Az oldal azóta is megy, és a rendelések száma nagynak mondható, még így is, hogy most már újra nyitva vagyunk és bátran be lehet térni hozzánk egy sütire, kávéra vagy frissítőre.